Presale event Knoest groot succes!

Op donderdag 7 september 2023 vond het presale event voor Knoest plaats. Tijdens dit event presenteerde het verkoopteam van Revolve Development het aanbod. Daarnaast gaf Pablo van der Lugt, dé houtbouwgoeroe van Nederland, een leerzame en interessante presentatie over houtbouw. De opkomst van het event was goed en de sfeer zat er met de zomerse temperaturen goed in.

Weloverwogen wonen in Knoest

In de sfeervolle Boerenstal van Grandcafé 1837 in Nootdorp met haar authentieke houten balken werd door Pablo van der Lugt een interessant verhaal afgestoken. Zo vertelde Pablo de aanwezigen over alle voordelen van het wonen in een houten gebouw, hoe het nu zit met geluid, isolatie en brandwerendheid van een houten gebouw en hoe het nou zit met al die benodigde bossen voor de bouw van Knoest. Want wist je dat het slechts 6 minuten duurt voordat al het benodigde hout voor Knoest is aangegroeid?

Na afloop van de presentatie konden de aanwezigen bij de makelaars van De Laen Makelaardij en DE Makelaars Rotterdam terecht voor het stellen van alle vragen over de verschillende appartementen.

In Knoest worden 29 appartementen aangeboden verdeeld over 7 woningtypen. De appartementen variëren van ca. 65 m² t/m 120 m². De appartementen zijn te koop vanaf € 343.000,- v.o.n.

De verkoop van Knoest is gestart op 13 september 2023 om 12.00 uur. Via jouw persoonlijke account omgeving kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning. Vanaf 21 september 2023 vindt de toewijzing plaats.

Lees voor inschrijving de verkoopprocedure door, zo ben je volledig op de hoogte van het inschrijfproces en de wijze van toewijzing.